lördag 29 november 2008

Helg igen..

Ja nu är det helg igen...men denna gång så är jag inte ledig...Hela veckan har jag varit på resande fot, vilket visserligenhar varit jättekul men nu börjar jag allt längta hem..I början av veckan har åkt runt halva Västra Götaland och delar av Halland för besök på olika verksamheter. I torsdags tog jag tåget upp tll Stockholm för att träffa mina kollegor och chef i samband med jobb. Det har varit otroligt roligt roligt och inspirerande att träffa dom så att vi kunde få prata med varndra och lyfta saker sombara vi vet något om.
Men det var ju bara därför vi åkte dit utan det var även Moderaternas framtidskonvent som pågick från fredag till lördag. Så hela hotellet har varit fullt med personal från Säpo till och med bombhundar har de gått omkring med. Stenhård bevakning in till hotellet, med metalldetektorer som man måste passera, hård koll på alla våningar som var tillgängliga, hård koll på att endast behöriga kom in i salen där förhandlingarna på gick..så jag hade tre uppgifter att utföra...lobba för vårt projekt, vara inne på förhandlingarna och vara med och rösta dom gånger det behövdes, samt ingå i säkerhetspersonalen...tur att man har simultanförmåga...eller har jag det...*S*

Kul har det i allafall varit, både på arbetspassen och kvällaktiviteterna, men nu är jag lite seg och är sitter på tåget för att åka hem.slänga i väskan, snabbdusch sen på julbord..och imorgon är det tidigt upp..för då skall vi hämta nya ponnyn..

6 kommentarer:

Anonym sa...

Näää.... jag tror att SÄPO är där för att bevaka dig så du inte hittar på något dumt.....*s*

Smått å Gott sa...

Det tror jag med! Vi håller ett öga på dig =) Ha en trevlig advent!

Nina sa...

hm..vad tror ni om mig egentligen?..*S*

Anonym sa...

Tja.... söt, trevlig och charmig ....*s*

Man_Skåne

Anonym sa...

....saknar dig//Nina

Nina sa...

Känn dig saknad du med!!!