måndag 8 december 2008

Måndag...

ja..då var det måndag igen...jag älskar visserligen mitt jobb men just nu är jag verkligen jättetrött..blev inte mycket vila i helgen...men vad gör man när man är trött...jo man går och tränar på lunchrasten...sagt och gjort...gick på bandet och kände hur pulsen steg och jag började svettas så där skönt när man jobbar i lugnt tempo men ändå ihärdigt...så lite piggare blev jag allt..:-)
Åkte hem från jobbet vid sextiden, tog vägen om stalelt och fixade med att ta fram nya täcken tills imorgon..allt var genomblött..suck..måste det regna så..
Sen var det att komma hem, ta hand om tvätten, stryka i mängder och rensa lite i dotterns garderob. Och så fick jag plockat undan lite...min älskade mamma kommer hit imorgon och då måste det bara vara hyfsat städat...hm..undrar varför det är så...att när mamma kommer så skall det vara städat hemma...respekten sitter i :-) Tur är väl det..för då får jag städat..:-)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Kom och vila upp dig i natursköna Länghem. //kram Nina

Anonym sa...

Men du ... om din mamma kommer så vill hon så klart ha lite att göra ..... spara städ och stryk ... sånt gillar mammor ....*s*

Man_Skåne

Smått å Gott sa...

Måndagar ja......... Det är en kul dag! Men idag är det Onsdag, en mycket bättre dag. Och nästa Onsdag åker jag till Stockholm tralalal... Det ska blikul att komma till storstan en sväng! Ha det. / Kram Maria