söndag 12 oktober 2008

Tävling




Idag har dottern varit ute på hopptävling, med vår gamla tävlingshäst Messer Fabian, Ny karriär väntar honom, då han i tidigare framgångsrika karriär var inom travsport så nu skall han bli hopphäst... Och vilken hopphäst! Första gången vi var ute och dottern red tre klasser, de två första helt felfri och den sista en rivning som vara rena peten. Så nu blir det att varva ponnygalopp och hopptävlingar..herregud vart tog fritiden vägen och jag får nog be om lönehöjning oxå med sådär 300%..

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ja det verkar vara en stor häst ... eller liten dotter ....*s* Hon får väl se till att vinna lite kulor ....*s*

Man_Skane

Nina sa...

Ha Ha..tjäna pengar på ridsport..ha ha ...du är kul du...nejdå det är bara att betala och se glad ut...man får vara glad om man kommer därifrån med en rosett..

Anonym sa...

Ja det fattade jag ju men .... du får väl programmera om henne ... till tennis ... dom mammorna går det ingen nöd på....*s* (berätta inte för dottern ...... jag kan ju bli stämplad som en tok....*s*)

Man_Skane

Anonym sa...

Men vad roligt att se gamle Messer som hopphäst.. Så många år sedan pappa sålde han.. Så roligt att se att han har det bra.. hoppas att han fortfarande har det gott.. MVH Susanne bryngelsson